Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Στήριξη του...

"Η διοίκηση έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα, στο σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος", είναι η ατάκα που δίνεται, ανεπισήμως, από τον Ολυμπιακό προς τον Τύπο μετά την πολύωρη συνεργασία του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Τιμούρ Κετσπάγια, με την παρουσία κι όλων των άλλων διοικητικών υπεύθυνων. Με αυτό τον τρόπο, έστω των... χαμηλών τόνων, επέλεξε η διοίκηση να στηρίξει τον Κετσπάγια και τους παίκτες.
πηγή: Ερυθρός Κατάσκοπος

Φαντάζομαι βέβαια ότι ο Γεωργιανός τεχνικός δεν πιστεύει ότι χαίρει της άκρας εκτίμησης και στήριξης από τον ο πρόεδρο του Ολυμπιακού! Άλλωστε για μάτια το κόσμου αυτή ήταν η λογική κίνηση του Κόκκαλη από τη στιγμή που ο Τιμούρ παραμένει στον πάγκο της ομάδας.

Με αφορμή όμως τη σημερινή "στήριξη", βρήκα μια μνημειώδη ανακοίνωση της ΠΑΕ που στηρίζει έναν άλλο προπονητή:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
16/10/2002

«Ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκε με τον προπονητή κ. Γιάννη Κόλλια και συζήτησαν τα θέματα της ομάδας. Η αλλαγή που αιφνιδίασε μεγάλη μερίδα των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά αναγκαία λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν στην ομάδα και έπρεπε να αντιμετωπιστούν άμεσα. Ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έκρινε ότι στην παρούσα κρίσιμη φάση, η επιλογή του κ. Κόλλια είναι η πιο ενδεδειγμένη και δηλώνει ότι θα συνεχίσει, όπως εξάλλου πρέπει να κάνουν όλοι οι Ολυμπιακοί, να στηρίζει την ομάδα και να επιζητά την πρόοδό της. Σε σύντομη ομιλία στους παίκτες, τους ζήτησε να ανταποκριθούν στις μεγάλες προσδοκίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με πειθαρχία, δύναμη και επαγγελματισμό».
πηγή: enet

Οπως καταλαβαίνεις Τιμούρ η διαβολοβδομάδα που έρχεται (Αλκμααρ, Τουμπα, ΟΑΚΑ) θα κρίνει πολλά για το μέλλον σου στο μεγάλο λιμάνι. Εκτός και αν προλάβει και κάνει τη ζημιά μια άλλη ψυχή:



Δεν υπάρχουν σχόλια: