Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Σχολιάζοντας...

What about αριστερό χαφ και επιθετικό;

Yπομονή! Η "αγαπημένη" λέξη του blog (ελέω Γιαννάκη) θα μας συντροφεύσει μέχρι και τις αρχές Αυγούστου. Μετά δε και την κλήρωση των προκριματικών, υπάρχει χρόνος για να ...πέσουν και άλλο οι τιμές! Εκτός και αν έχουν αντίθετη γνώμη οι παίχτες της Ζρίνσκι Μόσταρ ή της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Τότε βέβαια θα μιλάμε για το κάζο του αιώνα!

...τυρόπιτα ΚουΡού Ρείκιαβικ-Λάρισα 2-0

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου διαρκεί από Σεπτέμβριο έως Μάη. Πολλές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό, έχουν ως στόχο να βγουν στην Ευρώπη. Όταν το επιτυγχάνουν αυτό, φροντίζουν να αποκλειστούν Ιούλη και Αύγουστο για να είναι απερίσπαστες στο νέο πρωτάθλημα ώστε να προσπαθήσουν να ξαναβγούν στην Ευρώπη!
Την περσινή παράδοση Άρη και ΑΕΚ, έρχεται φέτος να τηρήσει από τον ...Ιούλη η Λάρισα!

Πατέρααα κάτσε φρόνιμααα

Την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Παναθηναϊκού προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά από την Αυστρία: «Είπαμε ν’ αφήσουμε μερικούς παίκτες να τους πάρει και ο Ολυμπιακός». Μακάρι να μείνετε πρόεδρε με δεξί μπακ τον Μουν που «είναι παικταράς. Μας έγινε πρόταση ύψους 1,6 εκ. ευρώ και την απορρίψαμε»!

Ο «γαύρος» Πρίντεζης

Παρουσιάστηκε επίσημα από τη Μάλαγα ο Πρίντεζης που ζήτησε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 7... Αυτό τι είναι ρε Γιώργο τώρα;; Υπενθύμιση στο κόσμο του Ολυμπιακού ότι είσαι «γαύρος»; Ας μας το έδειχνες με την υπογραφή σου στο συμβόλαιο που σου προτάθηκε! Δηλαδή επειδή πέρισυ το αφεντικό τρελάθηκε και μοίραζε λεφτά, έπρεπε και φέτος να κάνει το ίδιο; Ή μήπως δεν σε αντάμειψε σωστά για τη συμμετοχή σου σε μια ομάδα που διεκδίκησε και έχασε ΚΑΙ τους 3 τίτλους από τον Παναθηναϊκό;;

Στους 40 ο υδράργυρος το Σ/Κ

Τι να σχολιάσω;
Φύγαμε για παραλίαααααααα...

1 σχόλιο:

Stepas είπε...

"Τυρόπιτα ΚουΡου Ρεϊκιαβικ" χα χα χα! Πολύ καλό!