Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Αντίο Μπελούτσι

"Οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φερνάντο Μπελούτσι στην Πόρτο. Ύστερα από τον Ολυμπιακό και ο Αργεντινός μέσος συμφώνησε με τους «δράκους» το μεσημέρι της Δευτέρας και θα εισπράττει 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν περίπου 5 εκατ. ευρώ, με την πορτογαλική ομάδα να αποκτά το 50% του παίκτη, καθώς το υπόλοιπο 50% θα παραμείνει στην κατοχή του Πίνι Ζάχαβι"
Πηγή: sport-fm.gr



Τελικά δεν μας τρέλανε όπως ήθελε ο Αργεντινός που ήρθε μετά βαΐων και κλάδων το Γενάρη του 2008 στον Πειραιά. Να ήταν το βάρος των 7,5εκ.€ για το …ένα του πόδι που «απαιτούσε» άμεση προσφορά στην ομάδα; Να ήταν οι μικροτραυματισμοί που τον πήγαν πίσω την ώρα που ο Βαλβέρδε του βρήκε ρόλο στην 11αδα; Όπως και να έχει, μετά από χρόνια θα τον θυμόμαστε από τη συνωνυμία του με την πανέμορφη Ιταλίδα ηθοποιό! Ή μήπως όχι;;



Σίγουρα όμως βγάζω το καπέλο μου στο Goal. Προσοχή, δεν είναι φωτομοντάζ το παραπάνω πρωτοσέλιδο!! Από τον Δεκέμβρη του 2007 είχε δημοσιεύσει τη σημερινή μεταγραφή! Έτη φωτός μπροστά οι συντάκτες της εφημερίδας. Φέρτε του την Πόρτο να υπογράψει!



Αντίο λοιπόν Μπελούτσι… Καλώς ή κακώς πέρασες από το λιμάνι και δεν ακούμπησες…
Σε αντίθεση με την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα!!

5 σχόλια:

admin είπε...

ήρθε έκανε την αρπαχτή του και έφυγε!! σωστός επαγγελματίας!! Πάνω που προσαρμοζόταν υποτίθεται.. άντε γεια σου ρε Μπελούτσι, και μην μας γράφεις...

Red Duckling είπε...

δεν νομίζω ότι έκανε αρπαχτή. σίγουρα δεν φταίει αυτός που τον κοστολόγησαν πρόπερσι ...15εκ.€!! τόσο μπορούσε, τόσο έπαιξε...
ας ελπίσουμε ότι ο αντικαταστάστης του να είναι ο Κάλστρομ! τουλάχιστον ξέρουμε ποιον αγοράζουμε από πριν, όχι όπως με τους Μπελούτσι αυτού του κόσμου που μας τους παρουσιάζουν σαν μεγάλους παιχταράδες χωρίς να τους έχει δει κανείς!!

Maximus είπε...

Όπα όπα..Όλα αυτά για τον Μπελούτσι;;Δηλαδή φταίει αυτός για τα λεφτά που δόθηκαν;;Δηλαδή μ' αυτήν την λογική ο Γκαλέτι είναι χειρότερος του μπαΛέτο για τον οποίο δόθηκαν περισσότερα..Μην τρελαθούμε..Ο παιχταράς ψιλοτραυματίας κι έτρεχε και πρέσαρε σαν τρελός, και θυμηθείτε τον σε ματς χωρίς άγχος, όργια έκανε..Κι αφού ξαφνικά δεν μας έκανε που είναι ο αντικαταστάτης του;;Κουλό δεν είναι που βγαίνουν όλοι οι παλαίμαχοι μερικοί εκ των οποίων κλωτσούσανε με τα καλάμια να κάνουν κριτική σε παίχτη που στην πρώτη του χρονιά στην ουσία στην Ευρώπη δεν έκανε κανονική προετοιμασία;;Κρίμα γιατί η αχαριστία μας πάει πίσω..Όσο για τον φίλο που ειρωνεύεται να πάει στο καλό, να είσαι σίγουρος φίλε πως πάει στο καλό κι ελπίζω να μην δούμε πόσο καλό είναι εκεί που πήγε σε καναν όμιλο CL!!

Ανώνυμος είπε...

για οσους δεν εχουν καταλαβει τι παιχταρα ειναι ο μπελλουτσι ας δουν το βιντακι...

http://www.youtube.com/watch?v=lS0iUWqNMh8

μεγαλο ξενερωμα το οτι εφυγε τοσο νωρις.ηγετικη μορφη πανω του μπορει να χτιστει ολοκληρη ομαδα.δεν υπαρχει υγεια στον ολυμπιακο δυστυχως.

Red Duckling είπε...

ο Μπελούτσι είναι μια κλασσική περίπτωση του
"ήρθε και ΔΕΝ έδεσε"...
μακάρι το παιδί να έχει την υγειά του γιατί εδώ ταλαιπωρήθηκε αρκετά με προβλήματα τραυματισμών...