Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Καλώς τα ...γηρατειά, 3-0!




Summer time! Ώρα για τα πρώτα καλοκαιρινά φιλικά, ώρα για να «διαπρέψουν» οι ελληνικές ομάδες απέναντι στα …μεγαθήρια που συναντάνε στα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης.

Ώρα για τις αθλητικές εφημερίδες να μας μεταφέρουν εικόνες που τις περισσότερες φορές δεν συνάδουν με αυτό που βλέπουμε όλο το χειμώνα στα δικά μας γήπεδα. Ειδικά σε παιχνίδια που δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, η φαντασία των ρεπόρτερ οργιάζει!!

Διαβάζω πχ σήμερα στο Goal: «ΣΟΟΥ ΖΑΪΡΙ»

Μάλιστα… Σόου Ζαϊρί…

Την ίδια ώρα βέβαια φτάνουν στον υπολογιστή μου εικόνες από το φιλικό κόντρα στην …Σβατς, ομάδα που αγωνίζεται στην 3η(!) κατηγορία του αυστριακού ποδοσφαίρου…

Συγνώμη αλλά με αντίπαλο τον συμπαθέστατο …παπούλη των φωτογραφιών, μέχρι και το κόκκινο παπάκι θα έκανε σόου απέναντί του!

Καλός παίχτης ο Ζαϊρί, τον θεωρώ ιδανική λύση για το ελληνικό πρωτάθλημα για να δίνει ανάσες στον Γκαλέτι, αλλά μην αρχίσουμε από τώρα τα «ζογκλερ», «μάγος», «σόου» κτλ.

Θα έρθει η ώρα του για να αποδείξει στην πράξη αν αντέχει το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας. Καλή ώρα την 1η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ με δεδομένη την απουσία του Γκαλέτι. Τι να το κάνω δηλαδή το …σόου του κόντρα σε μια ομάδα «παλαιμάχων», αν στο ΟΑΚΑ είναι εξαφανισμένος;;


Δεν υπάρχουν σχόλια: